Bio – Seminee

Shop

Bioseminee automatizate PLANIKA

Semineele automatizate si functionale cu bioetanol marca PLANIKA au cea mai performanta si inovativa tehnologie BEV vapor cu combustie curata si arderea vaporilor de bioetanol.
Aceste arzatoare au telecomanda integrata si senzori de temperatura, de emitere de Co2 sau pentru scurgeri de lichid.


PrimeFire

PrimeFire este un arzator cu bioetanol  cu telecomanda integrata si cu posibilitatea de reglaj a flacarii in 2 variante si 11h de ardere. Are pompa electrica pentru reumplere si variante de dimensiuni:590/790/990/1190 mm.

FLA4/FLA4+

Arzatorul FLA4 este primul arzator inteligent cu tehnologia BEV patenta (burning ethanol vapours). Acest insert are senzori de siguranta inclusiv seismic, temperatura , are control wireless si pompa de reumplere. Acest tip de arzator poate fi customizat pentru proiecte, iar FLA4+ are capacitate extra a arzatorului. 
FLA4 are 6 variante de inaltime pentru flacara si posibilitate de integrare SmartHomeSystem.

Arzator Senso

Arzatorul Senso este un arzator de 38 cm foarte usor de integrat intr-un semineu deja existent. Are telecomanda integrata si un timp de ardere de 4h si pompa electrica pentru reumplere.

Pret de la 1.450 euro

Lotos_2500px-1

Biosemineu Lotus

Semineu cu bioetanol mobil care poate fi folosit atat la interior cat si la exterior.

Diametrul este de  32 cm, are un arzator de 1,5 cu timp de ardere de 3,5h.

Semineu bio soba Senso

Semineu cu bioetanol mobil care poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Are telecomanda integrata pentru reglajul flacarii, pompa pentru realimentare si spatiu decorativ pentru lemne.

Dimensiuni: L 48 x H 83,5 cm x A 32 cm 

Putere calorica: 2,5 kW

Capacitate arzator:1,3L , timp de ardere:4,5h